Profil

Send gerne en mail

Send gerne en mail med din oplevelse af parterapien og effekten af behandlingen hos mig, så vil jeg sætte den på siden her.
Det kan hjælpe andre med at til- eller fravælge mig og med finde den terapeut, der er bedst for dem.

Det har været en rigtig dejlig og skøn fornemmelse.
Birgit er god til at snakke med begge parter – og hun giver rum til, at begge kan komme ud med deres tanker og følelser. Og det er uden, at man føler nogen form for ubehag eller skyld. Parterapi hos Birgit har hjulpet både min eksmand og jeg. Vi ser begge en mulighed, for at finde hinanden igen. Det har givet os en “øjenåbner”. Parterapien har været med til, at give en bedre forståelse for hinanden. Der er kommet en bedre kommunikation – som blandt andet skyldes redskaber, som vi fik af Birgit. Redskaber, som vi stadig bruger.

Vi kan kun varm anbefale Birgit. 

Tusind tak for din hjælp med vores situation. Som lovet kommer hermed en beskrivelse af vores tilfredshed med forløbet, hvilket vi med glæde vil skrive. Vi er et kærestepar, som gennem et års tid har kæmpet med store tillidsbrud, hvilket til sidst resulterede i total mangel på tillid og en masse usikkerhed. Vi elsker hinanden, og valgte derfor at søge hjælp hos Birgit Plaugmann, som har været en fantastisk hjælp.

Vi havde ialt blot to sessioner, som har vist sig at være utrolig givende og livsforvandlende. Birgit bruger metoder i sit arbejde, som rykker på ganske kort tid, hvis man er åben og modtagelig for det. Vi har arbejdet med vores uhensigtsmæssige måder at agere på i svære situationer samt smidt en masse ubrugbare og ødelæggende vaner fra os. Vi kan nu se frem mod nye og håbefulde tider, hvor vi kan fokusere på vores kærlighed til hinanden og drømmen om et langt og lykkeligt liv sammen. Mvh.Louise og Martin.

Jeg forventer næsten ikke at du kan huske mig for det er næsten 2 år siden du mødte mig sidst.
Jeg har konsulteret dig to gange. En gang med min daværende kæreste Niels og en enkelt gang alene, efter jeg før sommerferien 2015 brød med ham.

Jeg skriver til dig for at sige dig en stor tak for din hjælp. Du formåede at lede mig i den rigtige retning og hjælpe mig videre fra Niels med nogle gode redskaber jeg virkelig har taget til mig, og faktisk også har kunnet viderebringe til andre, som har været i lignende situation som mig.

Jeg mødte for 1½ år siden den mest fantastiske og ukomplicerede fyr og vi skal endog være forældre til september ❤

Så alt i alt vil jeg sige dig en stor tak!  Mødet med dig har gjort stort indtryk på mig og jeg synes du skulle have en stor ros for det flotte stykke arbejde du udfører! Bliv endelig ved med det.

Og alt held og lykke fremover!

Mvh xx

At elske er at give folk frihed til at vælge, hvem de ønsker at være og hvor de ønsker at være
At elske er at lade dem være en del af vores liv efter egen fri vilje