Individuel Terapi i Aalborg               Se min hjemmeside BirgitPlaugmann.dk

Personlige udvikling – at være dig selv – og en god partner
Målet med individuel terapi er, at du forstår dig selv, rummer dig selv, anerkender dig selv. At indsigten i dig selv åbner for, at du finder dine potentialer. At du finder mod til at leve som den, du er.
Det vil ændre negative følelser, tanker og handlemønstre og styrke dig positivt.
Jeg er respektfuld og anerkendende og aktiv som terapeut. Jeg bygger især mit arbejde på psykoterapi, psykologi og pædagogik, og skaber en god tryg stemning som fundament for den enkelte klients udvikling.
Jeg har tavshedspligt, viden fra terapi videregives aldrig til andre.

Emner i individuel terapi
Det kan handle om aktuelle hændelser. Det kan være følelser som lavt selvværd eller lav selvtillid som påvirker negativt. Det kan være vrede, jalousi, svigt, mistillid eller ensomhed, som lige så stille får magten. Det kan være angst og stress. Det kan være en generel depressiv tilstand – en tung energi, som måske lige så stille har fået overtaget, så håb og livsglæde svinder væk.

Samtaleterapi
Du sætter ord på dine tanker, handlinger, fantasier, følelser og din aktuelle historie. Vi snakker sammen, og du beskriver det, som præger dit liv. Du får indsigter i, hvordan dine grundlæggende mønstre er opstået, og hvordan du kan ændre dem. Jeg møder dig respektfuldt med forståelse, empati, spejling og udfordringer.

Familieopstilling, forandringsgang og hypnoterapi
Det er metoder, jeg gerne kombinerer med kropsterapi og coaching metoder, så du får mulighed for at få indsigter og skabe de ønskede forandringer i dig selv og dermed i dit liv.
Det kan være, jeg skaber en unikke og udviklende indre rejse, hvor du fjerner negativ bagage, så du finder dig selv; ”ja, det er jo mig, sådan som jeg er”, og du så mærker din oprindelige livsenergi.
Når kropserindringer og tilstanden i kroppen bliver bearbejdet i terapien, har det en kraftfuld effekt.
Du er vågen og bevidst. Jeg er kreativ og skaber den unikke, indre rejse, der passer til dig. Det kan til tider føles drømmeagtigt som en blanding af virkelighed og fantasi, det kan føles som en meditation.
så du kan fastholde og øge dine positive forandringer.
Du vælger en positiv sætning i nutid og indlægger et anker / fingerring – som du bruger regelmæssigt til selvhypnose.
Dermed kan du på få sekunder vende tilbage til din ressourcefyldte tilstand.