Velkommen til Parterapi-Aalborg.dk
ved psykoterapeut Birgit Plaugmann
60656063

Send gerne din oplevelse af parterapien til liv[a]triv.dk

Beskriv gerne dine oplevelser og effekten af jeres behandling hos mig, det hjælper andre med at til- eller fravælge mig og med finde den terapeut, der er bedst for dem.

__________________________________________________________________________________________

Min eksmand og jeg har været i parterapi hos Birgit.

Det har været en rigtig dejlig og skøn fornemmelse.

Birgit er god til at snakke med begge parter – og hun giver rum til, at begge kan komme ud med deres tanker og følelser. Og det er uden, at man føler nogen form for ubehag eller skyld.

Parterapi hos Birgit har hjulpet både min eksmand og jeg. Vi ser begge en mulighed, for at finde hinanden igen. Det har givet os en “øjenåbner”. Parterapien har været med til, at give en bedre forståelse for hinanden.

Der er kommet en bedre kommunikation – som blandt andet skyldes redskaber, som vi fik af Birgit. Redskaber, som vi stadig bruger.

Vi kan kun varm anbefale Birgit.

__________________________________________________________________________________________

Hej Birgit. Tusind tak for din hjælp med vores situation. Som lovet kommer hermed en beskrivelse af vores tilfredshed med forløbet, hvilket vi med glæde vil skrive. Vi er et kærestepar, som gennem et års tid har kæmpet med store tillidsbrud, hvilket til sidst resulterede i total mangel på tillid og en masse usikkerhed. Vi elsker hinanden, og valgte derfor at søge hjælp hos Birgit Plaugmann, som har været en fantastisk hjælp. Vi havde ialt blot to sessioner, som har vist sig at være utrolig givende og livsforvandlende. Birgit bruger metoder i sit arbejde, som rykker på ganske kort tid, hvis man er åben og modtagelig for det. Vi har arbejdet med vores uhensigtsmæssige måder at agere på i svære situationer samt smidt en masse ubrugbare og ødelæggende vaner fra os. Vi kan nu se frem mod nye og håbefulde tider, hvor vi kan fokusere på vores kærlighed til hinanden og drømmen om et langt og lykkeligt liv sammen. Mvh.Louise og Martin

__________________________________________________________________________________________

Hej Birgit

Jeg forventer næsten ikke at du kan huske mig for det er næsten 2 år siden du mødte mig sidst.

Jeg har konsulteret dig to gange. En gang med min daværende kæreste Niels og en enkelt gang alene, efter jeg før sommerferien 2015 brød med ham.

Jeg skriver til dig for at sige dig en stor tak for din hjælp. Du formåede at lede mig i den rigtige retning og hjælpe mig videre fra Niels med nogle gode redskaber jeg virkelig har taget til mig, og faktisk også har kunnet viderebringe til andre, som har været i lignende situation som mig.

Jeg mødte for 1½ år siden den mest fantastiske og ukomplicerede fyr og vi skal endog være forældre til september ❤

Så alt i alt vil jeg sige dig en stor tak!  Mødet med dig har gjort stort indtryk på mig og jeg synes du skulle have en stor ros for det flotte stykke arbejde du udfører! Bliv endelig ved med det.

Og alt held og lykke fremover!

Mvh xx

__________________________________________________________________________________________

Læs mine svar til klienters forespørgsler

SPØRGSMÅL:  Hjælper parterapi?

Svar:

Ja, rigtig mange får et bedre forhold og får det bedre med sig selv

Om jeres forhold kan blive lykkeligt, kan jeg ikke vide på forhånd

– heller ikke, om det er 2 – 3 eller flere sessioner, I har behov for.

Jeg ved, jeg har gode erfaringer og resultater og værktøjer

og at jeg er respektfuld og god til at få begge til at åbne sig

______________________________________________________________________________________________

Til mand med jaloux kæreste:

Svar:

……   Så med mindre du aktivt har skabt jalousien, og derfor er en del af problemet, er det i min forståelse sådan, at din kæreste må tage ansvar for sin jalousi. Som du beskriver det, har hun været jaloux i de forhold, hun har været i.

For sin egen skyld – og for jeres forholds skyld – er det vigtigt, at hun får behandling for jalousien, som ikke er medfødt. Den kan f.eks. udvikles når et barn får lillebror og føler sig svigtet og overset – og den kan ubevidst aktiveres, når der igen er risiko for at miste kærlighed og kontakt.

Om I kan finde hinanden – genskabe tillid, gode forventninger, kærlighed – det kan jeg ikke sige, det handler ret meget om jeres følelser for hinanden. Du skriver, I ofte har det rigtig godt sammen hjemme og holder af hinanden, det lyder positivt. Der kan være behov for at tilgive og for at arbejde med nogle værktøjer, jeg giver jer.

Uanset om I kan leve sammen eller ej, så vil det være godt for jer at få redt trådene ud.

Altså komme fri af hinanden, hvis det vil give jer det bedste liv, eller komme videre sammen i et forhold, hvor der er renset ud i de gamle mønstre.

Min tanker er – som du sikkert har forstået – at hvis et menneske lider af f.eks. jalousi eller vrede, lavt selvværd og dårlig selvtillid mm, så er vigtigt at bearbejde det, så det ikke bringes ind i forholdet, så begge parter og børnene lider under det.

______________________________________________________________________________________________

Utroskab – utro kvinde:

Svar:

Du skrev i din første mail, at da din mand opdagede din affære, var du egentligt er glad for, det blev opdaget, fordi du ikke selv kunne stoppe den. De kaotiske følelser, I begge oplever nu, er helt naturlige, da jeres fundamentale tryghed er rystet. Du er selv chokeret over dine handlinger, du kæmper både med skyldfølelse og med vrede over din mands reaktion – og dine tanker om, at du ikke kan tillade dig at være vred over hans reaktion.

Når I kommer, vil I få lejlighed til at snakke tingene igennem. Desuden kan vi finde ud af, hvordan I kan fungere i hverdagen og hvordan I kan tale sammen på en ordentligt måde om jeres følelser, når I er hjemme.

Jeg vil lige tilføje, jeg ikke arbejder med skyld, men med at vi sammen finder ud af, hvad der er sket – mere som en detektiv i det psykologiske – og hvordan I kan takle problemerne fremover.

______________________________________________________________________________________________

Til et par som er meget forskellige – introvert / ekstrovert:

Svar:

….  Jeg vil bestemt tro, jeg kan hjælpe jer med at komme hinanden nærmere – få øje på hinanden og på det, som blokerer for jeres nærvær. Jeg kan selvfølgelig ikke love jer, at I bliver nyforelskede igen – eller at I vælger at blive sammen. Jeg kan dog forstå, at det er jeres intention, og det er vigtigt.

Jeg er ret aktiv som terapeut. Jeg giver jer viden og værktøjer og også respons på det, jeg ser, der sker mellem jer. Sessionerne hos mig er gerne lange, så der i processen er tid til at åbne op og til, at I hver især kan bearbejde og forløse problematikker.

De fleste par kommer så ikke så mange gange (2 – 4). Prisen er 900kr pr. time, altså formodentlig 1800kr første gang – og muligvis også efterfølgende gange. Tiden bliver brugt godt, det kan jeg love jer. Strækker sessionen sig ud over 2 timer, skal der ikke betales yderligere for det.

______________________________________________________________________________________________

Til par, som er i alvorlig krise – de har ikke mulighed for at komme i terapi foreløbigt:

Svar:

… I kan gå ind på min hjemmeside og finde livshjulet, printe det ud et eksemplar til jer hver, og udfylde dem individuelt ud fra nuet.

Derefter sætter I jer og snakker om, hvad I hver især har svaret på: “hvordan har jeg det på en skala fra 0 til 5 på de forskellige områder”.

(0 er i centrum)

Desuden kan I notere jer det, som I gerne vil snakke om her hos mig.

Undlad at tale om forholdet hele tide. Det er bedre, at I snakker om hverdagsting og hygge jer og mærker de gode ting, I også har sammen.

____________________________________________________________________________

At elske er at give folk frihed til at vælge, hvem de ønsker at være og hvor de ønsker at være

At elske er at lade dem være en del af vores liv efter egen fri vilje